Escape Outdoors / Escape Kajakcenter AB

Escape Outdoors / Escape Kajakcenter AB

Escape Outdoors / Escape Kajakcenter AB

Outdoor

Description

Vår sjösättning ligger vid Önnereds Brygga i Västra Frölunda, på fastlandet men precis i kanten av Göteborgs södra skärgård. Hos oss sjösätter du bekvämt från träramp eller flytbrygga, med utsikt över röda sjöbodar med vita knutar. Väl på vattnet är du i skärgårdens famn och känner inte längre av storstaden, bara några minuters bilväg bort. Paddla runt våra närmaste öar och gör strandhugg i vikarna, eller gör en expedition ända ut till havsbandet och beundra horisonten. Varför inte både-och?
Bemanning på kajakcentret

Vi håller öppet för de som bokat hyrkajaker. När du bokar en kajak hos oss så kommer vi att vara på plats för att hjälpa dig med utrustningen. Om ingen har bokat hyrkajak för ett pass kan det hända att vi sticker ut och paddlar själva eller gör andra ärenden och alltså inte finns på plats.

Om någon har bokat så går det alltså bra att bara komma ned till oss och hyra på plats. Grönt betyder att vi kommer att finnas på plats under tiden som står angivet.

Du ser i matrisen nedan hur läget är idag och imorgon. Om tiden när du vill paddla är orange-brun betyder det att vi ännu inte har någon hyrbokning för det passet. Vill du paddla måste du alltså boka. När du gör en bokning "öppnas" alltså passet både för dig och för dropin.

Om du gör din bokning kort tid(1 tim) före passets start, och du är den första bokningen, får du räkna med att vi ibland behöver ca 1 tim för att inställa oss på Escape.

Vill du vara säker på att få en kajak är det alltid bäst att boka innan.

Dagpass 9-11, kvällspass 17-21

Boka här: http://escapeoutdoors.se/rental/rentKayak