Harrys Pub & Restaurang Uddevalla

Harrys Pub & Restaurang Uddevalla

Harrys Pub & Restaurang Uddevalla

Food & drink

Description

Harrys är en svensk, folklig och familjär matkrog. Här står det varma, välkomnande bemötandet och den goda, vällagade maten i centrum. Hos Harrys är du alltid i gott sällskap.

Harrys grundades i Falkenberg i början av 1990-talet och består idag av 46 matkrogar runt om i landet. Längs med vägen har Harry Nilsson guidat oss och våra krögare åt rätt håll. Han har sett till att vi fortsätter vara lika okomplicerade och enkla som vi alltid har varit. Att vi trots vår storlek har kvar båda fötterna på jorden och att vi ser varje dag som en möjlighet att föra människor samman med god mat, dryck och service.

Vi har också fått med oss att hårt arbete, öppna sinnen och ett genuint engagemang lönar sig. Vi har inte bara 46 krogar, ett eget ljust öl och en skotsk single malt whisky eller nattklubbarna Sliver och Red. Vi har startat Harrys Foundation som vi verkligen brinner för – en insamlingsstiftelse som är ett sätt för oss att dra nytta av vårt nätverk och fördjupa våra satsningar på olika ansvarsprojekt. Inom Harrys Foundation har vi samlats kring ett gemensamt initiativ att förbättra möjligheterna för barn i den fattiga kåkstaden Khayelitsha 


KONTAKTA OSS
Kålgårdsbergsgatan 8
451 30 Uddevalla
Tel:0522-395 99

Previous events