O2 Trollhättan

O2 Trollhättan

O2 Trollhättan

Sports

Description

Vi som arbetar på O2 tycker vi har världens bästa jobb. Det finns ingen skönare känsla än att hjälpa människor att må bättre. Varje dag ser vi hur du kämpar för att nå dina mål och vi blir lika glada som dig, om inte gladare, när du har kommit ända fram. Vare sig du vill bli starkare, friskare, få bättre kondition eller gå ner i vikt så vet vi att du kan klara det. Vi finns här för att hjälpa dig och vi tror på dig.

Vår anläggning ligger mitt i det expansiva Innovatumområdet. Här finns det gott om parkeringsplatser och du har gångavstånd till restaurang och vackra motionsspår. Vårt gym är utrustat med den senaste tekniken och vi har gruppass för alla smaker.

Ditt resultat är vårt främsta mål och vår vision är att alltid kunna erbjuda dig de bästa förutsättningar för att lyckas. Vare sig det är personlig hjälp eller det senaste inom träning.

Vårt arbete präglas starkt av våra kärnvärden: upplevelse, bemötande och kompetens. Du ska känna dig välkommen att träna hos oss och vi vet att vi har förmågan att få dig att prestera ditt yttersta så att du kan få en större upplevelse än träningen i sig. Att du kan få en ökad lust till livet.