A SIMPLE SPACE // GRAVITY & OTHER MYTHS - 20 Mar 2015 | Stora Teatern

A SIMPLE SPACE // GRAVITY & OTHER MYTHS

A SIMPLE SPACE // GRAVITY & OTHER MYTHS

Entertainment

Stora Teatern

Stora Teatern

Short description

A Simple Space är en non-stop uppvisning i fantastisk akrobatkonst, som garanterat hänför en publik! Med akrobater i världsklass har det australiensiska nycirkuskompaniet Gravity and Other Myths skalat av sitt hantverk till den innersta kärnan, i denna hyllning till styrka, lekfullhet och vänskap.

Description

A Simple Space
 är en non-stop uppvisning i fantastisk akrobatkonst, som garanterat hänför en publik! Med akrobater i världsklass har det australiensiska nycirkuskompaniet  Gravity and Other Myths skalat av sitt hantverk till den innersta kärnan, i denna hyllning till styrka, lekfullhet och vänskap.

Föreställningen äger rum på en helt vanlig kvadratisk matta, med talangen som enda hjälpmedel - inga krusiduller och ingen flashig belysning. Man vaggas nästan in i tron att de är precis som oss vanliga dödliga - till dess att uppträdandet tar fart…

Akrobaterna får till synes omöjliga uppvisningar i styrka och smidighet att se enkla ut; upprepade backflips till trummor som ständigt ökar i puls, otroliga balansnummer, halsbrytande mänskliga pyramider och handståenden utan slut.

Showen når sin kulmen när den kvinnliga akrobaten förvandlas till ett mänskligt hopprep, som kastas genom scenrummet tills hon plötsligt tycks flyga i tomma intet!

A Simple Space är en akrobatisk sensation, som kommer göra dig stum av hänförelse, befriad av skratt och mållös av beundran!

Medverkande:

Jascha Boyce
Lachlan Binns
Triton Tunis
Mitchell Rhiannon
Cave Walker
Martin Schrieber
Jacob Randell
Daniel Liddiard
Elliot Zoerner

Cirkusbar efter fredagsföreställningen

Fredag 20 mars

kvällen fortsätter med Cirkusbar i Kristallfoajén direkt efter föreställning. Akrobater och
musiker från Simple Space spelar och delar med sig av cirkuslivets anekdoter. Stanna kvar och träffa de fantastiska akrobaterna i en avslappnad barmiljö!

Nearby locations