Älgens Dag på Hunneberg - 07 Jul 2015 | Kungajaktmuseet Älgens Berg

Älgens Dag på Hunneberg

Älgens Dag på Hunneberg

Hobby

Kungajaktmuseet Älgens Berg

Kungajaktmuseet Älgens Berg

Short description

Välkommen att fira Älgens Dag på Kungajaktmuseet Älgens Berg! En dag i Älgens tecken med massor av superkuliga aktiviteter för både stora och små.

Description

Älgens Dag - tisdag 7/7

Tisdagen den 7 juli är det dags att fira Älgens Dag tillsammans med Kungajaktmuseet Älgens Berg. På Bergagården kommer det att bjudas på roliga barnaktiviteter som går i älgens tecken.  

Älgens Dag firas med fri entré till Kungajaktmuseet Älgens Berg samt en mängd roliga aktiviteter för hela familjen! Bakom museet i Trollskogen finns det spännande nya vänner att upptäcka för skogsäventyren.
  

Älgen Bergaprinsen

Älgen Bergaprinsen kommer under dagen på besök och hälsar på barnen. Gå med på en naturslinga med kluriga frågor och skojiga utmaningar i fem stationer. Eller varför inte utmana kompisen på Kottegolf, hoppa som en hare eller kast med liten älg?

Ett par ponnys från Ridklubben i Grästorp står stampandes på Bergagården, redo att bjuda besökarna på en härlig ridtur runt den vackra gården. När magen kurrar finns korv med bröd och saft att köpa på gården, Restaurang Spiskupan serverar också vilt under dagen tillsammans med en barnmeny.

Två glada trubadurer från Vänersborgsbandet Glöd underhåller med svängig sommarmusik.

Aktiviteterna pågår mellan kl. 10.00-16.00.

Ta bussen till berget

Bussar går att beställa från hållplatsen Fyrkanten i Vargön tre gånger om dagen kl 10.30, 13.30 och 16.30. Dit kommer man från både Trollhättan och Vänersborgs resecentrum. Ring 0771-919090 senast en timme innan avfärd och anmäl resan, allt du behöver är ett giltigt Västtrafikkort.

Nearby locations