Anthrax+The Raven Age - 27 Feb 2017 | Pustervik

Anthrax+The Raven Age

Anthrax+The Raven Age

Music

Pustervik

Pustervik

Short description

Anthrax+The Raven Age

Description

Anthrax+The Raven Age

Anthrax
  klassiska album "Among The Living" fyller 30 år - firas med tre konserter i Sverige!

Support: 
The Raven Age


Anthrax betydelse för metalscenen i allmänhet och thrash metal i synnerhet har varit enorm. Som en av "The Big Four" (tillsammans med Metallica, Megadeth och Slayer) revolutionerade man sin genre och blev ett av världens största metalband. Albumet "Among The Living" från 1987 är en av bandets - och musikhistoriens - viktigaste släpp. Nästa år fyller skivan 30 år och det ska firas! Bandet kommer till Europa där de spelar albumet i sin helhet - och flera andra Anthrax-klassiker. New York-bandet gör tre stopp i Sverige: 27 februari på Pustervik i Göteborg, 3 mars på House of Metal Festival i Umeå oc h 4 mars på Berns i Stockholm!

Biljetter släpps fredag 18 november kl. 10.00 via LiveNation.se!

Man kan inte säga "thrash metal" utan att i nästa andetag nämna Anthrax. Det legendariska bandet var tillsammans med Metallica, Megadeth och Slayer ryggraden i evolutionen av genren under 80-talet. Från debuten "Fistful Of Metal" 1984 hela vägen fram till senaste släppet "For All Kings" från februari i år - så har Anthrax varit dominanta på scenen.

Men det är med albumet "Among The Living" från 1987 som bandet verkligen slog igenom. Skivan togs emot med öppna armar av en global publik och anses än idag vara en av de absolut viktigaste släppen i metalvärlden. Med låtar som "I Am The Law", "Indians" och "Caught In A Mosh" kan man inte säga annat än att den guldsäljande skivan är en modern klassiker.

2017 kommer det ikoniska bandet till Sverige. Joey Belladonna på sång, Frank Bello på bas, Charlie Benante på trummor, Jonathan Donais på lead guitar och Scott Ian på rhythm guitar. Vi vågar garantera att Anthrax kommer att leverera tre episka kvällar på svensk mark 2017!


Insläpp: 19.00
På Scen: 20.00
Pris: 400 kr
Åldersgräns: 18 år
Plats: Stora Klubben

Nearby locations