Arbetslivsmuseernas dag 2015 - 09 May 2015 | Innovatum Science Center

Arbetslivsmuseernas dag 2015

Arbetslivsmuseernas dag 2015

Hobby

Innovatum Science Center AB

Innovatum Science Center AB

Short description

Till tonerna av en stadig tändkulemotor Känn doften av hampa, tjära och lin. Lyssna till historier från en svunnen tid och träffa sanna entusiaster. Slå rep med Repslagarmuseet, upplev ljudet från Skandiamuseets stora tändkulemotor eller testa att gjuta i tenn med Innovatum.

Description

Till tonerna av en stadig tändkulemotor Känn doften av hampa, tjära och lin. Lyssna till historier från en svunnen tid och träffa sanna entusiaster. Slå rep med Repslagarmuseet, upplev ljudet från Skandiamuseets stora tändkulemotor eller testa att gjuta i tenn med Innovatum.

Aktiviteter och upplevelser för alla åldrar. Mat, fika, försäljning och underhållning med trubadur Fredrik Berg och orkester från Trollhättans musikskola/N3.

Museer och föreningar från hela regionen med hantverk, visningar, maskiner föredrag, samtal med utställare, mat, musik och lek. Visning av Nohabs smedja.

Deltagande föreningar har möjlighet att presentera och demonstrera sina aktiviteter och verksamheter med hjälp av programledaren Anna-Karin Öjerskog från A-head.

DATUM:9 maj
TID:11.00-16.00
PLATS:Innovatumområdet
ARRANGÖR:NAV och Innovatum
KOSTNAD:Kostnadsfritt

Fritt inträde på Innovatum, Saab Bilmuseum och fri åkning med linbanan.

Website

Nearby locations