Bad Liver – Tom Waits på Svenska - 30 Jan 2020 | Folkets Hus Kulturhus

Bad Liver – Tom Waits på Svenska

Bad Liver – Tom Waits på Svenska

Music

Folkets Hus Kulturhuset

Folkets Hus Kulturhuset

Short description

Bad Liver – Tom Waits på Svenska

Description

Bad Liver – Tom Waits på Svenska

30 januari, KL 20:00, Entré: 170 KR
Bad Liver har nu funnits i 30 år i olika konstellationer. Från starten 1988 - 89 i Göteborg med föreställningen Tom Waits på svenska som blev ledmotiv till det laglösa svartklubbslandet som rådde i slutet på 80-talet i Göteborg för att sedan turnera runt i Sverige och Norge.

En resa som toppades med ett månadslångt engagemang på Mosebacke med midnattsföreställningar varje kväll i veckan. City Records gav ut en platta ”14 sånger” på vinyl och CD. NU är det alltså dags igen för den bejublade föreställningen “Dagar och nätter i Glömskeboda” Tom Waits på svenska.

Vi får höra historier om Sonja Navinskij, tjejen som var först med allt, Eddie Bengtsson som hade en Buick 1957 med ett skotthål i sidan, Aki Finnen som var mästertjuven. Allt utifrån översättningar av Tom Waits sånger.

Gerhard Hoberstorfer och Leif Jordansson är de två originalmedlemmarna som denna gång har med sig Arvid Pettersson, keyboard och bas, Lars Ydgren på träblås samt Erik Nilsson på trummor. Alla tre med bakgrund i band som Den Flygande Bokrullen och Süperstar Orchestra. Missa inte detta!

Föreställningens längd:
2 timmar 30 minuter inklusive paus.

Nearby locations