Banditos - 26 Aug 2015 | Pustervik

Banditos

Banditos

Music

Pustervik

Pustervik

Short description

Hon är Janis Joplin, Seinabo Sey, Etta James och Grace Slick i en och samma person. Du har nog aldrig hört talas om henne, men hon blir din nya favoritsångerska på nolltid. Mary Beth Richardson är en av DE DÄR rösterna som inte går att komma runt, någon som trollbinder bara genom att andas. Hon är en av tre vokalister i det fullkomligt mästerliga southern rock-bandet Banditos.

Description

Hon är Janis Joplin, Seinabo Sey, Etta James och Grace Slick i en och samma person. Du har nog aldrig hört talas om henne, men hon blir din nya favoritsångerska på nolltid. 

Mary Beth Richardson är en av DE DÄR rösterna som inte går att komma runt, någon som trollbinder bara genom att andas. Hon är en av tre vokalister i det fullkomligt mästerliga southern rock-bandet Banditos.

Med den råa styrkan hos ett skenande ånglock kommer Banditos sjävbetitlade debutalbum och förkroppsligar ZZ Top's jangle boogie,garagepunkskrammel a'la Burger Records, Drive-By Truckerssydstatsamericanarock, det oemotståndliga svänget hos Creedence Clearwater Revival, Slim Harpo's hip shake baby groove, Fat Possum's opolerade blues och country samt kulthjältarna Georgia Satellites. Från obygdens bluegrass via Muscle Shoals legendariska soul till oväntade inslag av doo-wop så påminner Banditos om många men låter som ingen annan än sig själva.

Insläpp: 19.00

Pris: 180 kr

Åldersgräns: 18 år

Plats: Lilla Klubben

Nearby locations