Bebisfredag på museet - 29 Sep 2017 | Vänersborgs museum | Vänersborgs

Bebisfredag på museet

Bebisfredag på museet

Entertainment

Vänersborgs museum

Vänersborgs museum

Short description

Bebisfredag på museet

Description

Bebisfredag på museet

Sista fredagen i månaden, med start den 29 september har vi bebisfredag på museet med visningar, fika och nya, roliga aktiviteter för dig och din bebis varje gång.

Bebisfredagen inleds med en kortare visning (riktad till vuxna) i någon av museets utställningar. Du och din bebis får uppleva museet på ett enkelt och spännande sätt! I ett långsamt tempo tar vi oss an de olika utställningarna på museet med nytt tema vid varje tillfälle. På de här visningarna är joller, barnskrik och matpauser fullt tillåtna!

Därefter tar vi oss ner i museets skaparverkstad där det bjuds på kaffe/te och kaka. Det finns även möjlighet att värma mat och äta medhavd matsäck. I skaparverkstan kan ni även delta i en ledd aktivitet, eller låta bebisen upptäcka alla spännande saker som finns där.

29/9 kl. 11:00-13:00
Temat på visningen denna fredag är arkitekturen, konsten och porslinet på museet. I skaparverkstaden kan de bebisar och föräldrar som vill sen även skapa sina egna konstverk med giftfri och ätbar färg.

27/10 kl. 11:00-13:00
Temat på visningen denna fredag är alla fåglarna på museet. I skaparverkstaden kan de som vill vara med och göra fot- eller handavtryck att ta med hem!

24/11 kl. 11:00-13:00
Temat på visningen denna fredag är vår tillfälliga utställning ”På kung Oscars tid”. I skaparverkstaden kan de som vill vara med och göra färgglada maracas att ta med hem.

 

Vid frågor och funderingar, kontakta:
Museipedagog
Jennie Ardin
0700 82 40 58

Website

Nearby locations