Boksignering av Björn Hellberg - 09 Dec 2014 | Akademibokhandeln Troll

Boksignering av Björn Hellberg

Boksignering av Björn Hellberg

Trade

Akademibokhandeln Trollhättan C

Akademibokhandeln Trollhättan C

Short description

Björn Hellberg är sedan länge en av landets mest älskade deckarförfattare. Han är dessutom en av världens främsta tennisexperter och en känd tv-personlighet.

Description

Björn Hellberg är sedan länge en av landets mest älskade deckarförfattare. Han är dessutom en av världens främsta tennisexperter och en känd tv-personlighet.

Med oktobermörkret ruvande utanför rutorna grips den ensamme pensionären Nils-Gabriel Husar av panik. Hotfulla ljud får honom att frukta besök av någon med ont i sinnet, någon som kanske redan hunnit bryta sig in i huset. Han gömmer sig samtidigt som han febrilt letar efter lösningar på sin trängda situation. Först och främst gäller det att inte röja var han befinner sig. Men plötsligt ringer det högt i mobilen ...

Björn Hellbergs nya kriminalroman "De tysta" tar avstamp hemma hos Nils-Gabriel Husar. Därifrån leds handlingen vidare till den smått beryktade Lyselska skolan, och en härva av förtryck och lögner trasslar till det för de poliser som ska försöka lösa inte bara ett grovt brott utan flera.

Akademibokhandeln, Odenhuset kl. 10

Nearby locations