CRAZY FOR YOU - 09 Oct 2015 | Göteborgsoperan

CRAZY FOR YOU

CRAZY FOR YOU

Entertainment

Göteborgsoperan

Göteborgsoperan

Short description

Den romantiska komedin Crazy for you är ett glädjepiller, en äkta underhållningsshow med känd musik, smart dialog och stora dansnummer. En feelgood-musikal av George och Ira Gershwin. Manus av Ken Ludwig.

Description

Den romantiska komedin Crazy for you är ett glädjepiller, en äkta underhållnings- show med känd musik, smart dialog och stora dansnummer. En feelgood-musikal av George och Ira Gershwin. Manus av Ken Ludwig.

Föreställningen textas på engelska 12/2 och 5/3.

5/11 och 5/12 Teckenspråkstolkar vi föreställningen.


En spektakulär stepp-musikal med sångpärlor av bröderna Gershwin. Someone to watch over me, I got rhythm och They can’t take that away from me är några av många musikaliska höjdpunkter i denna musikal full av medryckande steppdans.

Crazy for you väver samman George och Ira Gershwins 1930-talshits till en historia. Rikemanssonen Bobby skickas till en småstad med uppdraget att stänga ortens teaterhus. Men så blir han störtförälskad i teaterchefens dotter, Polly. Plikter ställs mot kärlekslängtan – och Bobbys egna heta drömmar om att få dansa. Men säg det problem som inte kan lösas med att steppa! Handlingen må vara enkel, men showen är en färgsprakande kärleksförklaring till scenkonsten.


Website

Nearby locations