EN UNDERBAR JÄVLA JUL - 14 Dec 2015 | Saga 1-2-3, Vänersborg | SF Bio

EN UNDERBAR JÄVLA JUL

EN UNDERBAR JÄVLA JUL

Entertainment

Saga 1-2-3, Vänersborg

Saga 1-2-3, Vänersborg

Short description

27-åriga Simon och Oscar har varit ett par i tre år. Tillsammans med sin nära vän Cissi har de köpt ett ”karaktärsfullt” hus i Bromma. Det är i stort behov av renovering men ett rum på övervåningen har de prioriterat. Barnkammaren. Den är klar! Cissi är i nionde månaden. Vem är pappan? Det kan vara Oscar ELLER Simon.Tillsammans ska trion bilda familj.

Description

EN UNDERBAR JÄVLA JUL

Drama, komedi  1 timme 48 minuter

27-åriga Simon och Oscar har varit ett par i tre år. Tillsammans med sin nära vän Cissi har de köpt ett ”karaktärsfullt” hus i Bromma. Det är i stort behov av renovering men ett rum på övervåningen har de prioriterat. Barnkammaren. Den är klar! Cissi är i nionde månaden. Vem är pappan? Det kan vara Oscar ELLER Simon.Tillsammans ska trion bilda familj.

 

Detta är dock en hemlighet som de skjutit på att berätta för sina egna familjer i snart ett år. Nu finns det ingen återvändo, det kan inte vänta längre. Hemligheten måste fram! Och vilken tidpunkt vore mer perfekt än julafton – toleransens högtid. Dagen då alla måste älska varandra, och vara snälla mot varandra. Jesus födelsedag!


Tillgänglighet

Filmen kan ses med 

syntolkning
.

Nearby locations