Gregory Alan Isakov - 07 Mar 2017 | Pustervik

Gregory Alan Isakov

Gregory Alan Isakov

Music

Pustervik

Pustervik

Short description

Gregory Alan Isakov

Description

Gregory Alan Isakov

Gregory Alan Isakov är folksångaren som levt stora delar av sitt liv på resande fot. Ursprungligen från Sydafrika men uppvuxen i USA – där han började turnera landet runt redan som 16-åring. Musiken andas både folk och indie och med låtar som ”Big Black Car” och ”The Stable Song” har Isakov snabbt blivit en världsangelägenhet. Den 7 mars kommer han till Pustervik i Göteborg!


Biljetter släpps fredag den 7 oktober kl. 10.00 via 
LiveNation.se


Född i Johannesburg, Sydafrika och nu med Colorado som hem, har  Gregory Alan Isakov varit på resande fot i princip hela sitt liv. Isakovs låtar berättar mästerligt historier om mil efter mil på vägen, vackra landskap och jakten efter att känna sig som hemma någonstans.

Sångskapandet är unikt och djuplodande – med tydliga influenser av storheter som  Leonard Cohen och  Bruce Springsteen. Dessa texter har gjort att Isakov bland annat har beskrivits som ett  ”lyrical genius” – stora ord, men ack så passande.

Om några dagar agerar Isakov support till  Passenger i Filadelfiakyrkan i Stockholm – men i mars är det dags för två helt egna konserter på svensk mark. Vi längtar redan!

GregoryAlanIsakov.com


Insläpp: 19.00
Pris: 265 kr
Åldersgräns: 18 år
Plats: Stora Klubben

Nearby locations