JAM URBAN vs RURAL WEST - 26 Aug 2015 | Musikens Hus

JAM URBAN vs RURAL WEST

JAM URBAN vs RURAL WEST

Music

Musikens Hus

Musikens Hus

Short description

19.00-24.00 ÖPPET JAM: Folk+HipHop+World+Jazz… Tag med röst, instrument, fötter, moves, grooves och var med och jamma. Eller bara njut som publik! Entré 40 kr Husband • DJ ChocoChili 17.30 Panelsamtal (fri entré) Musikens Hus öppnar portarna för en skön kick-off inför hösten och avrundning på sommaren i form av ett superjam med gränslösa möten mellan olika genrer.

Description

19.00-24.00 ÖPPET JAM: Folk+HipHop+World+Jazz…
Tag med röst, instrument, fötter, moves, grooves och var med och jamma.
Eller bara njut som publik!
Entré 40 kr
Husband • DJ ChocoChili
17.30 Panelsamtal (fri entré)

Musikens Hus öppnar portarna för en skön kick-off inför hösten och avrundning på sommaren i form av ett superjam med gränslösa möten mellan olika genrer. Här möts folkmusiker, jazzmusiker, DJs, hip-hopare, rappare, dansare, sångare, instrumentalister och alla andra som vill vara med och ha kul tillsammans med musik från jordens alla hörn en helkväll. Tag med dig lungor, instrument, moves, grooves, beats, eller vad du kan tänkas vilja medverka med och kom! Bakom arrangemanget står Ankaret Kulturförening, EPOS, Musikklubben-House of world jazz & soul, Spotlight Väst, Planeta och MCV.

Panelsamtal – Improvisation över genregränserna. Innan jammet drar igång, redan 17.30, inleds ett spännande panelsamtal i samarbete med Spotlight Väst på temat improvisation över genregränserna. I panelen möter du fyra musiker ur olika genrer olika tankar och erfarenheter kring improvisation. Sedan öppnar vi för intressanta erfarenhetsutbyten och diskussioner på ämnet där alla deltagare är välkomna att medverka, inspirera och låta sig inspireras.

Jammet!
Kl. 19.00 öppnar Musikens Hus för jam. Jammledare/DJ ChocoChili finns på plats och bjuder upp jammare. Även en konferencier och ett husband finns på plats. Kom själv som du är och delta i det som händer, kanske har en låt du vill plocka upp, kanske vill du medverka med en mindre konstellation du redan har och låta den tillfälligt växa och blomma ut. Eller bara lyssna, ät gott och njut av kvällen!

Varmt välkommen!
Ankaret Musikförening, Musikklubben, EPOS, Planeta, Spotlight Väst och MCV

 

Entré: 40:-
Vi öppnar kl. 19.00 (debatten kl. 17.30)
På stora scen. Åldersgräns 18 år. Meny & bar. 

Nearby locations