Kongelfs Gästabud - 14 Aug 2015 | Bohus Fästning

Kongelfs Gästabud

Kongelfs Gästabud

Entertainment

Bohus Fästning

Bohus Fästning

Short description

Välkommen till Kongelfs Gästabud 2015! På programmet finns historisk marknad, skänkstugor med mat & öl, teater, konserter, familjeunderhållning, föredrag/kurser, visningar av borgen och mycket mer! Omgiven av kapare i kungens tjänst, råbarkade pirater, adelsfolk, allmogen och kringresande försäljare får du som besökare uppleva ett historiskt skådespel med hög underhållningsfaktor.

Description

Välkommen till Kongelfs Gästabud 2015!

På programmet finns historisk marknad,skänkstugor med mat & öl , teater, konserter , familjeunderhållning, föredrag/kurser, visningar av borgen och mycket mer! Omgiven av kapare i kungens tjänst,råbarkade pirater , adelsfolk, allmogen och kringresande försäljare får du som besökare uppleva ett historiskt skådespel med hög underhållningsfaktor.

Under dagtid erbjuds ett familjeanpassat program med roliga aktiviteter för barn och deras lekfulla föräldrar. I ”Elfabus ” kan man pyssla och måla som en 1600-talskonstnär, ge sig ut på skattjakt, testa att gå på plankan, rida på en gullig ponny och prova andra roliga aktiviteter. Gycklarkompaniet Bastardus SaNs
bjuder på improviserade teater-
föreställningar som lockar en stor publik. Föreställningen Mirus Rota är en som ett ”smorgasboard” av underhållning med musik, sång, improvisationer och sagor i stunden.
Bohus Elfsborghs Caroliner är på plats med lägerverksamhet och uppvisningar.

Under kvällstid går man med fördel ner till konsertområdet vid Kaponjären på Nedre  Platt och till skänkstugan i kasematternas djupa valv. 

Gästabudssittningar (god mat, musik & underhållning) arrangeras fredag och lördag kväll och för den som gillar krogmiljö står även pubquiz och barrundor på programmet. Festivalen är öppen till 01 både fredag och lördag kväll.

ÖPPETTIDER

Fredag 14 augusti 12.00-01.00

Lördag 15 augusti 10.00-01.00

Söndag 16 augusti 10.00-18.00

Website

Nearby locations