LÉON - 20 Jan 2017 | Pustervik

LÉON

LÉON

Music

Pustervik

Pustervik

Short description

LÉON Biljett: 100 kr

Description

LÉON

Stjärnskottet LÉON blev namnet på allas läppar efter att hon förra året delade med sig av sin hyllade debut-EP ’
Treasure
’. Med över 50 miljoner streams och en samling välskrivna poplåtar i bagaget är LÉON en förlängning av vad som brukar kallas för “det svenska musikundret”. Nästa år förväntas det efterlängtade debutalbumet att släppas – och framgångssagan som stavas LÉON kommer att nå nya höjder. I början av nästa år gör LÉON två spelningar på hemmaplan: den 19 januari på Kägelbanan i Stockholm och den 20 januari på Pustervik i Göteborg. Biljettsläpp i morgon tisdag 22 november kl 10.00. 

 

Med ett sound lika rotat i det förflutna som i dagens melodiska pop har 23-åriga Lotta Lindgrens karriär fått en ordentlig rivstart. TV-framträdanden i USA har varvats med spelningar och skrivande inför det kommande debutalbumet. Att LÉON skulle syssla med musik har dock alltid varit självklart. Med en uppväxt i en musikerfamilj har musiken alltid satts i första rummet, något som också märks i varenda aspekt av hennes artisteri. Tillsammans med producenten Agrin Rahmani skapar LÉON storstilad pop, vilket förra året mynnade ut i både superhiten ’Tired of Talking’ och EP:n ’Treasure’. Med det fantastiska bemötandet som samtliga släpp har fått i åtanke, är det garanterat en framtida klassiker vi har att vänta i debutalbumet.
 
Med sin fullängdare släppt lär LÉON spela på betydligt mycket större ställen inom en snar framtid. Vårens konserter blir två intima och fina smakprov på vad som komma skall – framtidens stora musikexport stavas LÉON. 


Insläpp: 22.00
Pris: 100 kr
Åldersgräns: 18 år
Plats: Stora Klubben

Nearby locations