Molior Superum - 03 Jul 2015 | Pustervik

Molior Superum

Molior Superum

Music

Pustervik

Pustervik

Short description

MOLIOR SUPERUM – på scen 00.00 Efter sitt senaste besök på Pustervik 2013 kommer nu Molior Superum för att åter en gång testa hållfastheten i lokalen. Sedan dess har de förutom att hinna med både en europaturné samt en englandssväng hunnit med att släppa sjuan The Inconclusive Portrait samt den nya EP:n Electric Escapism, vilken kommer på vinyl i augusti. Den visar med sina 4 spår att bandet fortfarande gör namn för begreppet "Bloozy Groove N'Roll.

Description

MOLIOR SUPERUM – på scen 00.00

Efter sitt senaste besök på Pustervik 2013 kommer nu Molior Superum  för att åter en gång testa hållfastheten i lokalen. Sedan dess har de förutom att hinna med både en europaturné samt en englandssväng hunnit med att släppa sjuan The Inconclusive Portrait samt den nya EP:n Electric Escapism, vilken kommer på vinyl i augusti. Den visar med sina 4 spår att  bandet fortfarande gör namn för begreppet "Bloozy Groove N'Roll. 

TORNET – på scen 23. 00

Från de gamlas hamn, ljuder en klagan likt underjordiska vibrationer som slingrar sig genom sextiotalets Haight Ashbury och genom sjuttiotalets svarta sabbater.
Tornet byggs högre och högre tills ljuset åter skiftar i mörker. Vad du än söker klänga dig fast vid, kommer att förstöras av denna förvandlande kraft. VI ÄR TORNET.

STRATOSPHERE – på scen 22.00

Det finns inget forum som är fel för att upptäcka ett nytt band. Stratosphere upptäckte jag tack vare bowlinghallen emot Henriksberg och just därför sattes de för första gången upp under min regi just på Henkan. Då de gjorde ett riktigt bra intryck intar därför nu Stratosphere scenen på Pustervik för första gången. Med en blandning av melankolisk poprock och en och annan postpunkreferens kommer bandet att bjuda på ett hypnotiserande set. Stratosphere tar oss tillbaka till såväl 60-, 70- och 90-talet samtidigt som de guidar oss raka vägen in i framtiden. Värmländskt vemod möter råstyrka från mölndals pittoreska förorter! 

Insläpp: 21.00

Pris: 100 kr

Åldersgräns: 18 år

Plats
: Stora Klubben

Nearby locations