Pale Honey - 28 Aug 2015 | Pustervik

Pale Honey

Pale Honey

Music

Pustervik

Pustervik

Short description

Inte sedan sommaren 2014 har Instant haft band i Pusterviks matsal, då med Thomas Stenström och Joy. Dessa spelningar pratar folk fortfarande om, hur bra och intimt det var. Vi räknar med samma känsla den här kvällen när vi bjudit in Pale Honey.

Description

Inte sedan sommaren 2014 har Instant haft band i Pusterviks matsal, då med Thomas Stenström och Joy. Dessa spelningar pratar folk fortfarande om, hur bra och intimt det var.Vi räknar med samma känsla den här kvällen när vi bjudit in Pale Honey.


Pale Honey består av Tuva Lodmark och Nelly Daltrey som fann varandra under tidiga tonår på högstadiet. Något klickade. Det hände ofta att de försvann från lektionerna för att smyga in i skolans musiksal och spela musik istället.

Tillsammans har de utvecklat en egen ljudvärld, som nu tar sig i uttryck genom Pale Honey. Musiken är skönt tillbakalutad, men samtidigt finns en klar och tydlig intensitet. Det är rått, uppriktigt och nonchalant i samma sekund, och en självklarhet varför de låter precis som de låter. “a White Stripesian voice-drums-guitar sparseness… brilliant”– Sunday Times Culture, ‘Breaking Act’

Med massor av inspiration, koklocka och rökiga gitarrslingor går det spikrakt uppåt för Pale Honey.


Insläpp: 22.00

Plats: Matsalen

Nearby locations