Sarah Dawn Finer - Vinterland - 21 Dec 2016 | Lorensbergsteatern

Sarah Dawn Finer - Vinterland

Sarah Dawn Finer - Vinterland

Music

Lorensbergsteatern

Lorensbergsteatern

Short description

Sarah Dawn Finer - Vinterland Vinterkonsert på Lorensbergsteatern.

Description

Sarah Dawn Finer - Vinterland
Vinterkonsert på Lorensbergsteatern.

I år återvänder Sarah Dawn Finer med sina älskade vinterkonserter, som kommit att bli en populär jultradition för många. Konsertkvällarna är fyllda till bredden med välkända hits och favoritlåtar från Sarahs numera klassiska vinterskivor “Vinterland” och “Winterland”.

Det kommer bli en varm, personlig och musikaliskt vacker konsert, med låtar som förknippas med tiden på året och som betyder mycket för Sarah personligen, exempelvis ”Sometimes it Snows in April” av Prince och ”River” av Joni Mitchell.

Alla låtar som framförs är hämtade från hennes två klassiska vinterskivor “Vinterland” och “Winterland”, men det lär också bjudas på någon helt ny låt eftersom hon i sommar och höst kommer vara i studion för att spela in nytt material.

Att få möta publiken och spela med mina musiker är det bästa jag vet, säger Sarah Dawn Finer. Jag vill bjuda på bra musik och få publiken att luta sig tillbaka, skratta, kanske gråta och framför allt njuta av några av de bästa musikerna vi har i Sverige och fantastiska tidlösa låtar, tolkade på mitt sätt.

Röster om tidigare "Vinterland"-turnén:

Aftonbladet, betyg 4 av 5
" ett nostalgiskt och sorgset skimmer som alltid har klätt Finers stora och djupa röst perfekt

NWT
" gudabenådad stämma

Upsala Nya Tidning
" En vinterkonsert som smälte hjärtan

Uppsalanyheter
" Briljant balans mellan värme och vemod

Nearby locations