SLOWGOLD - Solo + BERGET - 04 Jun 2015 | Café Hängmattan | Musikens Hu

SLOWGOLD - Solo + BERGET

SLOWGOLD - Solo + BERGET

Music

Café Hängmattan

Café Hängmattan

Short description

Slowgold (solo) ”Slowgold har liknats vid en svävande dröm, och med inspiration från bland andra Neil Young, Hope Sand-oval och Gene Clark sjunger Amanda Werne med en av Västsveriges starkaste röster.”

Description

Slowgold (solo)

”Slowgold har liknats vid en svävande dröm, och med inspiration från bland andra Neil Young, Hope Sand-oval och Gene Clark sjunger Amanda Werne med en av Västsveriges starkaste röster.”

Med det nya, hyllade albumet Stjärnfall i bagaget har Slowgold ett fullspäckat schema att se fram emot framöver. Mitt i allt detta så innebär denna solospelning på Hängmattan en tacksam chans att se henne under mer avskalade former. Missa inte! På scen: 20:00

Berget

Berget vill alltid ha mer. Växa sig större och se fina utsikter. På så vis går musiken från atmosfärisk soft-grunge till folkpop i en jakt på kärlek som oftast leder till snabba kickar av ja, något helt annat. På scen: 19:00

Eventinfo: Popkollo Göteborg har varje år sedan 2006 anordnat musikläger för tjejer och transpersoner, i Billströmska folkhögskolans lokaler på Tjörn. Syftet med lägret har hela tiden varit att nå fram till och engagera fler underrepresenterade grupper så att musikscenen i förlängningen skall bli en mer jämställd plats att vistas på.

Men, för att kollot skall fortsätta utvecklas och växa krävs pengar. 
Det vill Slowgold (solo) och Berget hjälpa till med.

Den 4 juni delar de bägge akterna på Hängmattans scen, och även om framträdandena är gratis så uppmuntras (!) donationer till årets upplaga av Popkollo Göteborg, via de insamlingsbössor som kommer att finnas i lokalen. 

 

Fri entré. Kl. 19.00
På Café Hängmattan. Meny & bar. 

Nearby locations