Trettondagskonsert med bal - 05 Jan 2015 | Göteborgsoperan

Trettondagskonsert med bal

Trettondagskonsert med bal

Music

Göteborgsoperan

Göteborgsoperan

Short description

Kvällen inleds med välkomstdrink i foajén före den skräddarsydda konserten med GöteborgsOperans Orkester och sångsolister. Konserten tar dig med på en resa till Wien med extra allt. I pausen förvandlas Stora scenen till en vackert dekorerad balsal, där du bjuds att dansa till GöteborgsOperans Wienerkapell och storband.

Description

Kvällen inleds med välkomstdrink i foajén före den skräddarsydda konserten medGöteborgsOperans Orkester och sångsolister. Konserten tar dig med på en resa till Wien med extra allt. I pausen förvandlas Stora scenen till en vackert dekorerad balsal, där du bjuds att dansa till GöteborgsOperans Wienerkapell och storband.

Konsert
Två av våra lysande solister underhåller vid kvällens inledande Trettondagskonsert.Markus Schwartz, basbaryton, och sopranen Ida Falk Winland har under hösten hyllats av såväl publik som recensenter för sina rollprestationer i Figaros bröllop. GöteborgsOperans Orkester spelar under ledning av Karl-Michael Ebner. Som extra krydda till konserten deltar också de professionella tävlingsdansarna Gustaf Lundin ochValentina Oseledko.

Efter konserten förvandlas Stora scenen till en vackert dekorerad balsal. Där bjuder förstGöteborgsOperans Wienerkapell upp till dans, för att sedan lämna över taktpinnen tillStardust Big Swing Band med gästartisterna Erik Gullbransson och Smoke Ring Sisters. I dansens virvlar syns frackar, smokingar, hellånga sidenklänningar, små svarta fodral och kiltar – klä dig du också i det du tycker är vackert!

Nearby locations