VI DRAR PÅ JAZZKLUBB + KLUBB IN I KAKLET! - 10 Jun 2015 | Nefertiti

VI DRAR PÅ JAZZKLUBB + KLUBB IN I KAKLET!

VI DRAR PÅ JAZZKLUBB + KLUBB IN I KAKLET!

Music

Nefertiti

Nefertiti

Short description

Vi Drar för sista gången. Ni läste rätt. Den 10 juni är sista omgången av Vi Drar på Jazzklubb som avslutas med en fet klubb! KLUBB IN I KAKLET!

Description

Vi Drar för sista gången. Ni läste rätt. Den 10 juni är sista omgången av Vi Drar på Jazzklubb som avslutas med en fet klubb! KLUBB IN I KAKLET!

I närmare 4 år har vi i Kartong Inn drivit drivit Vi Drar På Jazzklubb för en mer jämställd och öppensinnig musikscen i Göteborg. Vi fått höra och uppleva en enorm mängd fantastisk, nyskapande och totalt hämningslös musik. Tack för det, till alla som gjort denna klubb med oss.
Och just för att det är sista gången kan vi inte låta bli att avsluta med ett PANG! Det kommer bli konserter hela kvällen och efter det KLUBB IN I KAKLET med flera DJ:s, hemlig livvakt och totalhysteri på dansgolvet hela natten lång. Missa inte finalen av Vi Drar på Jazzklubb!

DOGLIFE
Doglife spelar fri improviserad musik som rör sig över en högenergisk platå någonstans i frijazzens utmarker och vidare mot en hårdare, mörkare och mer odefinierad terräng. 
Anna Högberg- sax.
Finn Loxbo- elbas.
Mårten Magnefors- tr.

SØNDROM
Søndrom är ett relativt nytt tillskott på den Göteborgska pop/ impro-himlen. Med en lite udda sättning skapar trion tillsammans en mäktig och kraftfull ljudbild. Bandmedlemmarna, som har spelat i olika band och konstellationer under flera års tid (Xenia Kriisin, Water Boogie System, Atlantic Driftwood m.fl.) gjorde slag i saken och bildade denna trio förra sommaren.
 
Karin Verbaan- s. synt.
Johan Hjalmarsson- tr.
Daniel Nordén -basklarinett, g.

MINES
MINES är en glänsande, sprillans nytt band från Göteborg som blandar undersköna elektroniska syntljud och melodier med studsiga, ösiga beats som får kroppen att spritta. Tänk underground house-disko möter punk-röj möter storslagna elektroniska landskap så har du kommit en bit påväg.
Den 10 juni kommer MINES alltså att fungera som öppningsakt för Klubb In I Kaklet och därmed inleda nattens dansanta festligheter. 
Vi rekommenderar ingen att missa denna once-in-a-lifetime chans att se en ny musikalisk resa ta fart och slå ut i full blom.

Jenny Gustafsson 
Johan Hjalmarsson 
Per Walfridsson 

DJ:

JAZZ ÄR FARLIGT
Elena är en skivmogul av högsta rang och har nog rotat i de flesta skivbackar söder om Kiruna. Jazz är hennes gud, punk är hennes satan och elektroniskt är något mitt emellan. 
På sidan om missbruket av vinyl så driver hon klubben, fanzinet och skivetiketten Jazz Är Farligt. Hennes dj-set bänder dina öron ur plats, och påminner om att musik kan vara farlig, ful och helt sinnesjukt underbar. Har du missat så bör du snarast göra något åt det.

LIVSFARLIGT
DJ Livsfarligt föddes ur en vilja att fler kvinnor ska få ta plats och synas i musik- och kultursammanhang.
DJ Livsfarligt lyfter framförallt fram kvinnliga artister. Smutsigt, tungt och klibbigt såväl som ljust, lätt och svävande. Genregränser sprängs och ni tas med på en galen resa där ingen blir sittandes i någon väntekö. Det är full on, svettigt och ösigt. Allt kan hända, allt kan spelas. Det enda ni inte kommer höra är musik med dåligt budskap.

KLUBB GULD- Reunion
Klubb GULD var en nattklubb och en Dj-trio bestående av Julia Pugsi, Ruth Nordlund och Isabelle Bella Oldenqvist.
GULD startades med anledning av att de vill förändra klubbrummet. Vem är på dansgolven? Är alla välkomna? Och vem står på scenen? Med sina gästande artister, hiphop/electro, dansvideos och Nintendohörna så skapade de en mötesplats där du skulle känna dig välkommen att dansa dig svettig precis som du själv behagade.
Under åren 2011 och 2012 hade de gäster som Silvana Imam, Håll Käften Och Dansa, Femtastic, Etzia, Freshest, teatergruppen GRUPPEN mfl.

VARIOUS ARTISTS
Various Artists spelar en eklektisk blandning av nya och gamla folk, gospel, beat, soul och jazz plattor. När han inte DJar spelar han med bandet Cheap Imitation samt driver konstrummet Fabriksg. 48 och ljud- och textförlaget Vips & Vaps

Vi öppnar dörrarna 19:00-03:00 och festar in på småtimmarna! 

Nearby locations