Änglarnas Tid - 11 Dec 2019 | Vänersborg Kyrka | Svenska Kyrkan Väners

Änglarnas Tid

Änglarnas Tid

Music

Vänersborg Kyrka

Vänersborg Kyrka

Short description

Änglarnas Tid Julturné med Magnus Carlsson som kommer till Vänersborgs kyrka

Description

Änglarnas Tid

Julturné med Magnus Carlsson som kommer till Vänersborgs kyrka

“Ingen jul utan Magnus” har nästintill kommit att bli ett vedertaget uttryck när vintermörkret tar sitt kraftigaste grepp om Sverige. 

Vintern 2019 beger sig Magnus Carlsson, en av landets mest folkkära artister, ut på stor julturné med Änglarnas Tid. Den kritikerrosade turnén har tidigare, under sex års tid, besökt kyrkor och konserthus runtom i Sverige. Varje år har konserterna hyllats i media och dragit stor publik med slutsålda föreställningar längs hela sina vägar.

I ”Änglarnas Tid” är inget år likt det andra - Magnus kopplar hela tiden nya musikaliska grepp om såväl låtval som arrangemang och ackompanjemang. Musiken är alltid en blandning av julklassiker och nyskrivet material och baserar sig mycket på Magnus’ guldsäljande julskivor. Under kvällen bjuder Magnus på klassiska tongångar som t. ex. ”Ave Maria” och ”O Helga Natt” blandat med mer nutida sånger och självklart även hans populära ”Jag går dit du går” som 2018 fick en specialskriven text av ingen mindre än Björn Ulvaeus. På flertalet av orterna medverkar även lokala körer.

Förbered dig på en magisk vinterkväll där Magnus tillsammans med musiker bjuder på en intim kväll med underhållande inslag som balanserar mellan det högtidliga och avslappnade - en konsert för alla!

Föreställningen är cirka 100 minuter lång och utan paus.

Nearby locations