Hungriga Hjärtan - 02 Feb 2017 | Bohusläns Museum | Bohusläns museum

Hungriga Hjärtan

Hungriga Hjärtan

Music

Bohusläns Museum

Bohusläns Museum

Short description

Hungriga Hjärtan från 120 kr

Description

Hungriga Hjärtan

My Quiet Companions nya tolkningar av Bruce Springsteens låtskatt. Tidlösa hits som ni aldrig hört dem förr.  .

Sofia Ekberg (sång och gitarr) är sångerska, låtskrivare och musiker. Efter sin utbildning på Balettakademin i Göteborg har hon deltagit i ett stort antal musikaluppsättningar både i Sverige och utomlands. Under senare år har Sofia däremot fokuserat mer på att skriva egna låtar. Hon släppte kritikerhyllade debut-EP:n All The Small Details 2013 och driver singer/songwriter-linjen på Löftadalens folkhögskola i Åsa, Halland.

Patrick Rydman (sång, gitarr och slagverk) är sångare, musiker, låtskrivare och producent. Han har släppt två soloplattor, gjort mängder med musikföreställningar för barn och unga i dans/musik/teaterkollektivet Big Wind och skapat körperformance med Sångensemblen Amanda. Patrick har också producerat andra artister samt verkat som teatermusiker och kompositör för scen och radio. Som låtskrivare arbetar han tillsammans med kollegor både i Sverige och utomlands.

Henrik Cederblom (gitarr och sång) har spelat med bla Sofia Karlsson, Freddie Wadling, Den Fule och Sofie Livebrandt samt skrivit musik för teater och radio, bla Sveriges Radios julkalender 2012. Till vardags driver han också inspelningsstudion Epidemin i Göteborg, där han spelat in så vitt skilda artister som Daniel Lemma och Arne Weise.

Nearby locations