SHINE ON - A TRIBUTE TO PINK FLOYD - 02 Apr 2015 | Mortens Krog AB

SHINE ON - A TRIBUTE TO PINK FLOYD

SHINE ON - A TRIBUTE TO PINK FLOYD

Music

Mortens Krog AB

Mortens Krog AB

Short description

Det nyss 10- årsjubilerande Shine On erbjuder nu en klubbversion av sina så ansedda föreställningar på konserthus runt om i Sverige. Det tio man starka bandet bjuder som vanligt på det bästa ur Pink Floyds låtskatt. Vi lär få höra Wish you were here, Money, Shine on you crazy diamond och givetvis Another brick in the wall.

Description

Det nyss 10- årsjubilerande Shine On erbjuder nu en klubbversion av sina så ansedda föreställningar på konserthus runt om i Sverige. 

Det tio man starka bandet bjuder som vanligt på det bästa ur Pink Floyds låtskatt. Vi lär få höra Wish you were here, Money, Shine on you crazy diamond och givetvis Another brick in the wall. 

I Shine Ons klubbversion sätts musiken i första rummet. De vill skapa ett alternativ till de påkostade, stora konserterna vi är vana att se när det gäller Shine on. Spegelbollar, surroundljud, pyroteknik, film m.m. kokas ner till en reducering där musikerna får sätta tänderna i Pink Floyds underbara musik. I två och en halv timme(med paus) tar Shine On med oss på en resa till månens baks ida och tillbaks igen. 

Att Shine On är ett rutinerat band märks på meritlistan. Thomas Di Leva, Molly Sande’n, Charlotte Pirelli, Black Ingvars, Totta Näslund, Janne Schaffer och Robert Wells är bara några som medverkat på scen tillsammans med medlemmar ur Shine On.

Shine On är:
Hans Schakonat gitarr, sång, effekter
Peter Bengtsson gitarr, sång
Rey Ove Karlen Keyboards
Johan Ljuslin Keyboards
Henrik Ohlin sång, teremin, gitarr
Jörgen Sonemalm sång, saxofon, gitarr
Matilda Schough Sång, bas, tamburin
Christina Tellqvist Sång, tamburin
Torbjörn Karlsson trummor, sång
Mattias Mårtensson bas, sång

Entré 240kr
Förköp: Mortens Krog
Datum:150402
Tid:20.00
Website

Nearby locations